China Drist Drill 3XD Produsen lan Supplier | Xute
  • head_bgm

GAMPANG

Twist Drill 3XD

Keterangan Singkat:


  • ● Tempat Asal: China: ● Merek: GEEFUN
  • ● Bahan: Gelas Carbide Ganggang: ● Guling Seruling: 1-20mm
  • ● Nomer Seruling: 2/3/4 seruling lan komsis: ● Length Sakabèhé: 50-150mm
  • ● Lumahing: TiAlN / TiSiN / Biru Naco lan lapisan super liyane: ● MOQ: 5pcs ing saham utawa 10pcs khusus
  • ● Ukuran: Syarat Internasional utawa Pelanggan: ● Controlling Mode: CNC Tooling System
  • ● Jenis Processing: Alat Nglereni Logam: ● Dianggo: Umum High Speed Cutting
  • ● Cocog kanggo: Baja Karbon: ● Port: Shanghai
  • ● Syarat Pembayaran: Western Union, Paypal, D / A, D / P, T / T: ● OEM: Kasedhiya
  • ● Wektu Pangiriman: 7-10 Dina Makarya: ● Aplikasi: Proses CNC
  • ● Kemasan: Carton: ● Ekspres: Fedex, DHL, EMS, TNT, lsp.
  • Detail produk

    paramèter Product

    Tags Product

    Klik ing paramèter PRODUCT ndhuwur kanggo ndeleng paramèter produk tartamtu

    Fitur & CUT MATERIAL

    / coolant-fed-twist-bor-5xd-produk /

    Summary of kauntungan

    1. Keuntungan Peralatan kanggo Drill Nganti saiki, ana 15 peralatan peralatan Walter, 14 peralatan checkout ing bengkel. Kita duwe Swiss NP5, Jerman Zoller Genius3 lan Amérika Haas etc.

    2. Kauntungan Teknik? Kanggo Drill Supaya bisa njamin kestabilan kualitas produk sing wis digunakake Sistem Pengurus Produksi ERP sing bisa entuk kabeh teknologi informasi lan produksi saben produk.

    3. Keuntungan Bakat kanggo Drill Kita duwe 40 taun saka insinyur pengalaman nuntun kita nindakake R&D. Kita uga nggawe Tim Penjualan profesional kanggo menehi layanan profesional.

    _20200310155059
    _20200310155059
    _20200310155129
    20200310155125
    _20200310155122

    DAPAT DIBUAT

    We nindakake desain multi-dimensi saka produk miturut tujuan industri beda, lan nyedhiyani solusi selaras

    未 标题 -1

    PAKET

    paket

    kekuwatan kita

    IMG_9586
    IMG_9583
    IMG_8754
    IMG_9594

    Ulasan Customer

    xu te zhengshu

    Mr. waqas malik from sweden:

    kita gadhah pabrik CNC ing Swedia lan digunakake kabeh jinis pengeboran lan nyebabake saka Walter iscar sandvik lan seco etc ... nanging aku kudu replacment lan kualitas apik lan mirah ing rega, supplier iki nduweni peralatan apa pribadi dhuwur tliti, rega ditrima kang bantuan kula gawe marketing cepet !!! amarga iki kita duwe hubungan apik long term, kanggo asil win-win

    Salah panuku saka CNC nyimpen Online:

    Produk kita ditampa sing kaya samesthine, kapal cepet, kualitas super, becik, disaranake supplier iki.

    Jagadeesh:

    i Buy 2000 nos sisipan saka siji supplier in zhuzhou nanging kualitas ora apik, aku kudu kaya Yours supplier asli, kita padha tresna produk lan kualitas super.


  • Previous:
  • Next:

  • paramèter Product

    3D zuantou 3D zuantou-2

  • Tulis pesen kene lan ngirim kanggo kita
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4