• head_bgm

GAMPANG

Keuntungan Xute

layanan XuTe

Nyedhiyani pelanggan karo teknologi profesional, aplikasi lan rembugan rega (liwat email, telpon, WhatsApp, WeChat, Skype, etc.). Cepet njawab pitakonan pelanggan Care babagan

gambar2

consulting Technical

gambar3

Dhukungan audit video online irit wektu travel.

image4

desain Sample

gambar6

pakar Solution

gambar5

test Sample

kontrol kualitas

gambar7

1.Made Miturut banget CNC Grinder (Walter, Anca), laju, Efisiensi Tinggi Menengah Precision

2.Superior Carbide Raw materi (Taiwan Chunbao, Jerman Ceratizit, Kennametal, AF ECT)

3.Each Cutter periksa dening tliti mesin Zoller

4.Ultra Fine lumahing Sawise mesin

5.Make Pinunjul item anyar liwat riset dadi kantor lan investasi

image8
image9
image10

partner XuTe

Luwih saka 10 taun pengalaman kaca

 

Ana 6 garis produksi modern ing desain saka tanduran produk Regawa kita sing utamané diekspor kanggo luwih saka 30 negara kalebu Jerman, Italia, Spanyol, Siprus, Poland, Rusia, Korea Kidul, Japan, Brazil, Argentina lan India etc

Terus saiki, XUTE JIFENG TOOLS Priksa kita paling apik kanggo sumber produk banget kurang diregani dening teknologi lan dandan proses efisien

R & D

Kita perusahaan nglampahi 1.6 yuta Yuan saben taun ing riset lan pangembangan program

8 taun riset lan pengalaman pembangunan, 4 riset lan lowongan

gambar11
gambar12
gambar13

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4