• kokë_bgm

GEEFUN

Avantazhi Xute

shërbimit XuTe

Të sigurojë klientët me teknologji profesionale, zbatimin dhe konsultim të çmimeve (via email, telefon, WhatsApp, WeChat, Skype, etj). Shpejt përgjigjen për çdo pyetje klientët intereson

image2

Consulting teknike

image3

Mbështetur online video auditimit për të kursyer kohën tuaj të udhëtimit.

image4

dizajni mostrës

image6

eksperti zgjidhja

image5

testin Shembull

Kontrolli i cilësisë

image7

1.Made Nga Excellent mulli CNC (Walter, Anca), shpejtësia e lartë, efikasitet të lartë, të lartë precision

2.Superior karabit material Raw (Taiwan Chunbao, Germany CERATIZIT, Kennametal, AF TKE)

3. Çdo Cutter inspektohen nga Precision Machine Zoller

4.Ultra Fine sipërfaqe pas përpunimit

5.Make papaguara artikuj të reja nëpërmjet kërkimit të vazhdueshëm dhe zhvillim dhe investime

image8
image9
image10

partner XuTe

Më shumë se 10 vjet përvojë të eksportit

 

Ka 6 linja moderne të prodhimit në projektimin e bimëve produkteve tona tona eksportohen kryesisht në më shumë se 30 vende, duke përfshirë Gjermaninë, Italia, Spanja, Republika Çeke, Polonia, Rusia, Korea e Jugut, Japonia, Brazili, Argjentina dhe India etj

Vijon nga tani e tutje, XUTE JIFENG Tools Bëni çmos që të furnizojnë produkte të shkëlqyera me çmim të ulët nga teknologji të përparuar dhe përmirësimin e procesit efikas

R & D

Kompania jonë shpenzojë 1.6 milionë juan çdo vit në kërkimin dhe zhvillimin programit

8 vjet hulumtim dhe përvojën e zhvillimit, 4 hulumtim dhe zhvillim të stafit

image11
image12
image13

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4