Cina Padet Carbide Panjang Kalung 2 Kacapi Suling Tukang Kilang Pabrik sareng Pembekal | Xuteut
  • sirah_bgm

GEEFUN

Padet Carbida Panjang Kalung 2 Kacapi Suling Tungtung

Pondok Description:


  • ● Tempat Asal: Cina: ● Brand: GEEFUN
  • ● Bahan: Tungsten Carbide Galunggung: ● Suling Suling: 1-20mm
  • ● Nomer Kacapi Suling: 2/3/4 seruling sareng comsized: ● Panjang Sakabéh: 50-150mm
  • ● Bukaan: TiAlN / TiSiN / Blue Naco sareng palapis super sanés: ● MOQ: 5pcs di stok atanapi 10pcs ngaropéa
  • ● Ukuran: Syarat Internasional atanapi Konsumén Pelanggan: ● ngadalikeun Mode: CNC Tooling System
  • ● Tipe ngolah: Alat Potong Logam: ● Dianggo: Umum High Speed motong
  • ● Cocog kanggo: Karbon Steel: ● Port: Shanghai
  • ● Syarat pamayaran: Western Union, Paypal, D / A, D / P, T / T: ● OEM: Sadia
  • ● Waktu Pangiriman: 7-10 Dinten Gawé: ● Aplikasi: Proses CNC
  • ● Packing: Carton: ● Express: Fedex, DHL, EMS, TNT, jsb.
  • jéntré produk

    parameter produk

    Tags produk

    Klik dina ucup produk luhur ningali parameter produk husus

    DIDAMEL KHUSUS

    / solid-carbide-lila-2-flutes-end-mill-product /

    Catetan: Upami anjeun badé ngajantenkeun pesenan, punten masihan kami spésifikasi, dilapisan atanapi uncoated, HRC atanapi bahan pangolahan kalayan jelas. Hatur nuhun!

    kuantu

    Urang ngalaksanakeun rarancang multi-dimensi produk nurutkeun kaperluan industri Anjeun béda, sarta nyadiakeun solusi ngaropéa

    paket

    paket

    kakuatan kami

    IMG_9586
    IMG_9583
    IMG_8754
    IMG_9594

    Harita customer

    Xu te zhengshu

    Bapak waqas malik ti Swédia:

    urang gaduh pabrik CNC di Swedia jeung kami nganggo sakabeh tipe bor na taps ti Walter iscar sandvik na seco jsb ... tapi Abdi peryogi replacment jeung kualitas alus tur mirah di harga, supplier ieu boga alat-alat do parabot precision tinggi, harga nya ditarima anu pitulung kuring ngamekarkeun pamasaran gancang !!! kusabab ieu kami boga hubungan alus jangka panjang, pikeun hasil win-win

    Hiji meuli ti CNC toko Online:

    The Produk anu ditampi anu saperti nu diharapkeun, pengiriman barang gancang, kualitas super, layanan alus, urang nyarankeun supplier ieu.

    Jagadeesh:

    i Toko 2000 Nomer inserts ti salah supplier di zhuzhou tapi kualitas teu alus, i kudu kawas Hormat supplier asli, urang cinta produk anjeun sarta kualitas super.


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • parameter produk

        20200316113449 20200316113511

  • Nulis pesen anjeun didieu na kirimkeun ka kami
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4