• sirah_bgm

GEEFUN

Xute Kauntungan

jasa XuTe

Nyadiakeun konsumén jeung téhnologi profésional, aplikasi tur rundingan harga (via email, telepon, WhatsApp, WeChat, Skype, jsb). Gancang ngajawab patalékan para nasabah ngeunaan miara

image2

konsultan teknis

image3

Ngarojong auditing video online pikeun ngahemat waktos perjalanan Anjeun.

image4

desain sampel

image6

ahli solusi

image5

test Sampel

kadali kualitas

image7

1.Made Ku Alus CNC coét (Walter, Anca), speed High, Kekecapan High, High Precision

2.Superior Carbide Raw bahan (Taiwan Chunbao, Jérman Ceratizit, Kennametal, AF Ect)

3.Each cutter Inspected Ku precision mesin Zoller

4.Ultra Rupa Surface Saatos machining

5.Make Pinunjul barang anyar ngaliwatan panalungtikan kontinyu & ngembangkeun sarta investasi

image8
image9
image10

pasangan XuTe

Leuwih ti 10 taun pangalaman ékspor

 

Aya 6 garis produksi modern dina rarancang tutuwuhan produk .Our kami utamana diékspor ka leuwih ti 30 nagara kaasup Jerman, Italia, Spanyol, Céko, Polandia, Rusia, Koréa Kidul, Jepang, Brazil, Argentina jeung India jsb

Terus ti ayeuna, XUTE JIFENG parabot Jieun pangalusna kami pikeun nyadiakeun produk unggulan low dibanderol ku téhnologi canggih tur pamutahiran prosés efisien

R & D

Kami parusahaan méakkeun 1.6 juta yuan unggal taun dina panalungtikan sarta pamekaran program

8 taun panalungtikan sarta pangalaman ngembangkeun, 4 panalungtikan sarta staf ngembangkeun

image11
image12
image13

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4